Beursframes

Een vlot opgebouwde beursstand, met een warme uitstraling, maar eveneens compact om mee te nemen....  het bestaat hoor!  Met onze decoframes kunnen we volledige standen opbouwen; steeds personaliseerbaar volgens uw type cliënteel.  De textielprints zijn van hoge kwaliteit en stralen klasse uit.  Netjes opgeborgen in een transportbox, klaar voor een volgende expositie!

Onze aluminiumprofielen worden op maat en in verstek verzaagd om volledige beursstanden (U-vorm, hoekvorm, …) op te bouwen.  De wanden kunnen uit 1 of meerdere stukken bestaan; deze worden aan elkaar gekoppeld tot een stevige constructie.  De grondvoetjes zijn regelbaar om alles in perfecte stabiliteit te brengen.

De textieldoeken worden door middel van siliconestrips in de frames geplaatst.  Dit kan zelfs recto/verso!  Spots kunnen het geheel uitbelichten.  De doeken hebben een zekere rek, waardoor plooien volledig verdwijnen en het geheel egaal wordt.  Door het makkelijk aanbrengen van een doek kan u vlot een doek verwisselen, perfect uw doelgroep aanspreken en u specifiek op een bepaald cliënteel richten.

Alle profielen worden op maat verzaagd, zodat de volledige beursstand in een transportbox meegenomen kan worden.  Vlot opzetbaar, compact en de juiste boodschap communiceren; kortom efficiënt op elk vlak!

Ook volledige wanden kunnen met decoframe bekleef worden. Het doek kan probleemloos verwisseld en herbruikt worden. De aluminium profielen zijn licht, door iedereen te monteren en makkelijk te transporteren!

IMG_1834