RECENTE REALISATIES...

Klik op meer realisaties voor onze portfolio...

Meer realisaties... +

WANDBEKLEDING ROULARTA

Onlangs werd een lange wand van 45 meter volledig ingekleed met een visual. De concept was niet simpel. Het witkleur van de media moest voldoen aan bepaalde RAL kleur, de onderliggende kleurschakeringen mochten niet zichtbaar zijn en het moest dik genoeg zijn om de oneffenheden weg te werken. Na verschillende testen hebben we een media gevonden die aan deze eisen voldeed en ook nog perfect bedrukbaar was.

MEGA BANNERS

Big, Bigger, Biggest...Wij maken voor u megabanners met aangepaste constructie.

POPUP AG-PLASTICS

Het maken van Pop-Up display's blijft één van onze specialiteiten. Hieraan besteden we extra veel aandacht zodanig een systeem te hebben dat aan zeer hoge kwaliteiten voldoet. De speciale media kan bedrukt worden met onze Canon 12 kleuren fotoprinter en is krasvrij met het polyester laminaat. Het geheel is krimpvrij en past perfect op het frame zodanig dat er geen naden zichtbaar zijn en alles mooi aansluit.


One stop print shop.

Voor grafische bureau's, standenbouwers, beletteraars, ontwerpers, KMO's en bedrijven, alsook voor particulieren zijn wij de ideale partner voor uw visuele communicatie! Wij drukken uw ontwerp zoals affiches, foto's, kunstreproducties, textieldoeken, zeildoeken, zelfklevende vinyl, panelen, enz...

Wij verwerken uw bestanden in de hoogste kwaliteit en met de nodige zorg; het resultaat is een op en top duurzaam afgewerkt grafisch eindproduct.

Wij plastificeren met diverse laminaten afhankelijk van de toepassing en verwerken dit op karton, hout, PVC- en aluminiumpanelen in elke gewenste vorm.

Wij plaatsen de door u gewenste constructie in galva, aluminium of inox.

Van 0,1 m2 tot 400 m2 bieden wij u totaaloplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Posterprinting, in- en outdoorapplicaties,... we gaan niets uit de weg

Met de nodige deskundigheid en ervaring begeleiden wij u graag bij uw project.
Uw creatie kan door ons in één van de vele presentatiesystemen ge
plaatst worden. Wij monteren stand-up's, roll-up's, pop-up's, wandsystemen, aluminiumframes, inoxframes, lichtbakken of eigen - op maat gemaakte - systemen. Ook aluminiumkaders met zeildoek worden door ons vakkundig geplaatst. Bekleven van ramen of het reproduceren van een kunstwerk? Complot heeft zeker de nodige know-how en expertise.

Kortom, uw uitdaging realiseren wij al te graag met de nodige kennis en vooral met ons gevoel voor kleur.

Complot biedt u een complete digitale printservice.

Wij bieden totaaloplossingen aan voor iedereen op zoek naar visuele communicatie.

Door onze grote diversiteit aan dragers, inkten en veredelingsmaterialen kunnen wij u steeds het juiste product binnen uw kostenplaatje voorstellen.
Complot profileert zijn machines op allerlei dragers en bezit de unieke troef om voor alle toepassingen een eigen grootformaattoestel te kunnen inzetten.
Enkele voorbeelden: wij reproduceren uw favoriete kunstwerk op schilderdoek; u hebt een reclamecampagne langs de weg; u wilt uw etalage aantrekkelijk maken of u hebt nood aan een attractieve beursstand...

Wij maken het voor u presentatieklaar.

Wij hebben heel wat mogelijkheden om uw ideën op een originele manier uit te werken en staan dan ook garant voor een - letterlijk - vlekkeloze voltooiing van uw product.
Samen met Complot wordt uw grootformaatrealisatie een kleurechte werkelijkheid!!

Complot investeert en kiest resoluut voor kwaliteit...

Wij investeren doelgericht in digitale oplossingen en zijn up-to-date met onze grootformaatprinters en afwerkingsmachines. Onze continue zoektocht naar innoverende technologieën, zowel op het vlak van hardware, software als verbruiksgoederen, resulteert in goeie investeringen die nauw aansluiten bij onze filosofie van echte kleurgetrouwheid.
Onze meest recente aanwinst is een GMG softwarepakket dat ons toelaat een zo groot mogelijk kleurenspectrum te krijgen gelijklopend voor al onze toestellen. De profielen worden in huis gemaakt aangepast aan de media.

lees meer...