Wanddecoratie

SKYDECO...

Ons Skydeco wandbekleding is een 330gr doek dat enorm sterk is. De kwaliteit is subliem en het doek kan dankzij de gigantische afmetingen van 5m breed tot 45m lang naadloos gekleefd worden!

Extra voordelen is dat niet kreukt, het brandvertragend en krasvast is en eenvoudig te reinigen.

Wij voorzien ook de aangepaste lijm.Skydeco

NAADLOZE WANDBEKLEDING...

Uw eigen print naar keuze naadloos geplaatst op iedere wand. Dit is de ideale manier om uw wand zonder breek - of kapwerk te bekleden. Na het plaatsen van een pvc profiel wordt het polyester doek met polyurethaan coating erin bevestigd. Dit kan in één geheel tot 5 meter hoogte en breedte onbeperkt.

Dankzij de speciale coating is dit doek afwasbaar en krasvij.


 

NAADLOZE WANDBEKLEDING...

VLIESBEHANG...

Ons Erfurt vliesbehang is een revolutionair type van zeer hoge kwaliteit waarop afbeeldingen in extreem hoge resolutie kunnen worden gedrukt. Het gaat om een vlies dat een perfecte weergave biedt van de visuals met matte afwerking.

Het behangpapier heeft geen formaatbeperkingen en past zich dus aan, aan de afmetingen van uw muren. In functie van de grootte van de definitieve afbeelding zal het papier meerdere banen bevatten.

Erfurt vliesbehang is sterk, krimpvrij, scheuroverbruggend, en makkelijk te plaatsen en te verwijderen.

Het behangpapier kan worden aangebracht door een behanger op dezelfde manier als een klassiek vliesbehangpapier. Bij bestelling wordt u een handleiding meegegeven.

Trek met een schietlood een lijn voor het plaatsen van de eerste baan. De banen kunnen naadloos stotend tegen elkaar gekleefd worden. Aandrukken met rubber rol.

 

Vliesbehang

DECO-TEXTURE zelfklevende wandbekleding...

Deco-Texture is een wit mat gestructureerd zelfklevend vinyl behang, speciaal ontwikkeld voor decoratieve intereur toepassingen. Dit materiaal is uiterst geschikt om digitaal naar keuze te beprinten.

Professionele wandbekleding voor oa: hotels, winkels, conferentie ruimtes, wachtkamers, recepties, etc...


 

VINYL VOOR OP DE MUUR, WAND, GROND...

Dank zij de unieke samenstelling van de lijmlaag laat deze vinyl toe om uw full color afbeeldingen te kleven op zeer ruwe ondergronden zoals muren, wanden, tegels, stenen...

De glanzende film kan binnen en buiten gebruikt worden. Voor een nog duurzamer resultaat kan deze gelamineerd worden met een krasvrij laminaat.

Bij deze film moet de ondergrond goed proper gemaakt worden zodanig er geen loshangende deeltjes meer zijn. Ook raden wij aan om de muur te ontvetten.

 


Muurbekleving

TEXTIELBEHANG...

Direct kant en klaar te gebruiken. Ons digitaal bedrukt zelfklevend textielbehang kan je zo tegen de muur kleven. U hoeft de muur of het behang niet meer in te pappen. Je kleeft de stroken zo tegen elkaar en bekomt een prachtige fotowall.