Spandoek in alu kader

OP MAAT GEMAAKTE KADERS...

Onze kaders bestaan uit aluminium of inox buizen die met koppelstukken gemonteerd kunnen worden. Alles wordt op maat gemaakt en de kaders kunnen eventueel als zelfbouwkit geleverd worden. Ook verlichting kan voorzien worden. De doeken worden geprint in full color hoge resolutie op een 550gr pvc doek met lange levensduur. Deze worden omzoomd voor extra stevigheid en voorzien van de nodige zeilogen. Met de speciale stevige elastieken wordt het doek opgespannen in het kader. Indien gewenst zorgen wij voor de plaatsing met hoogtwerker.

TIP: Vraag bij stedenbouwkunde tijdig uw vergunning aan!

Concept foto: Visual bvba Izegem

Op maat gemaakte kaders...
Kader

KADER...

Wij werken met geanodiseerde aluminium ofwel inox-buizen van 42 tot 48,2mm diameter. Deze hebben een standaard lengte van 6 meter en kunnen op maat worden gezaagd.

Inox kaders worden zorgvuldig aan elkaar gelast worden om één geheel te vormen.

Hoekstukken

HOEKSTUKKEN...

Gegalvaniseerde metalen hoekstuk. Deze wordt op de hoeken gemonteerd. De buizen worden verankerd met schroef.

Afstandshouders

AFSTANDHOUDERS...

De gegalvaniseerde metalen afstandshouder wordt ongeveer om de anderhalve meter geplaatst om zo een stevig geheel te hebben en een correcte afstand van de muur te creëren.

Montage...

MONTAGE...

Onze plaatsingsdienst zorgt voor een vlekkeloze plaatsing van het kader volgens afspraak. Indien nodig wordt een hoogtewerker voorzien. Ook de aanvraag van de parkeerborden bij het stadsbestuur kan door ons worden geregeld.

 

Voorbeelden...