Realisaties

SPANDOEKEN POCO LOCO

De mega spandoeken van Pocoloco zijn vernieuwd. Deze werden geprint in één stuk op verstevigd spandoek en werden netjes geplaatst binnen de afgesproken termijn door onze diensten.

RESTAURANT REO VEILING

Onlangs werd het interieur van restaurant De Veiling te Roeselare volledig vernieuwd. Ook hier mocht Complot niet ontbreken. Na het maken van een keuze tussen talrijke foto's van vroeger en wat aanpassingen naar formaat toe werd deze geslaagde wandbekleding tot stand gebracht. Zeker een aanrader om eens langs te gaan! Smakelijk.

DE SPIL ROESELARE

20 jaar De Spil; tijd om even stil te staan bij tal van leuke, 
intense, sfeervolle momenten. Hoe kan je dit beter doen
dan met een mooi ingerichte tentoonstelling voorzien van
high definition bedrukte fotopanelen, topkwaliteit afgewerkt
op dibond. De immens opgebouwde fotobibliotheek kon
uiteraard ook niet ontbreken. Een prachtig uitgewerkte
collage van 250 lopende meter full color prints op textiel,
versiert de muren en zorgt voor een mooie rode loper
doorheen het majestueuze gebouw. Kom, zie en geniet van
dit spektakel! De Spil zorgt op 3 juni voor een waar volksfeest.
We wensen hen alvast een spetterend jubileumjaar toe!

 

WANDBEKLEDING ROULARTA

Onlangs werd een lange wand volledig ingekleed met een visual. De concept was niet simpel. Het witkleur van de media moest voldoen aan bepaalde RAL kleur, de onderliggende kleurschakeringen mochten niet zichtbaar zijn en het moest dik genoeg zijn om de oneffenheden weg te werken. Na verschillende testen hebben we een media gevonden die aan deze eisen voldeed en ook nog perfect bedrukbaar was.

MEGA BANNERS

Big, Bigger, Biggest...Wij maken voor u megabanners met aangepaste constructie.

HOUTEN FRAME

Uw reclameboodschap laten zien aan beide kanten. Dit kan met het ecologisch, esthetisch en duurzaam houten frame. Met geïmpregeneerde palen en uw visiual op Dibond paneel afgewerkt met UV laminaat. Mooi en budgetvriendelijk!

Mega-visual...

Dit mooi architecturaal gebouw van een functionele visual voorzien! Dat was de uitdaging. De vele glaspartijen zijn optimaal gebruikt met een duidelijke affichecampagne. Door de bekleving aan de binnenzijde ideaal beschermd tegen weer, wind en zon.
Een sprekend beeld op een krachtige drager. Kortom, een duidelijke boodschap van VOKA omgezet in klare taal door Complot!

 

Interieurdoeken...

Hoe een showroom / vergaderzaal functioneel voorzien van een krachtige visual?  Dat was de vraag!  Complot leverde het antwoord door de integratie van een lichtbak met textieldoek in een nis.
De LED-verlichting intensifieert het mooie beeld van de klant en kan evenzeer als sfeerlicht gebruikt worden in de showroom. Zo geniet de klant van een dubbele functie in de vergaderzaal, enerzijds een mooi verlicht doek met een sprekend beeld als stevige eye-catcher, anderzijds kan de interieurdecoratie ook als verlichting functioneren!

Interieurstickers...

Geef je interieur een speciaal accent met onze speciale stickers. Een designprint of een abstract beeld. Voor in de hal, living, badkamer, keuken, kantoor, enz... Alles is mogelijk. Deze prachtige foto werd onlangs geplaatst in een keuken met een beschermend laminaat.  Succes verzekerd!


CARWRAPPING

Ook het volledig wrappen van voertuigen behoort tot de mogelijkheden. Door de jarenlange ervaring gebruiken we hiervoor een speciale film dat zeer flexibel en duurzaam is. Door de speciale samenstelling van de film kunnen de moeilijke oppervlaktes moeiteloos bekleefd worden.

Delrue Anzegem

Onlangs werd de showroom van Delrue Truckshop totaal vernieuwd. Een geveldoek op klopprofiel werd hiervoor geïnstalleerd. Het resultaat is een duidelijke elegante boodschap dat door iedereen vanop straat kan gezien worden. 

Wielermuseum Roeselare

Onlangs kreeg het wielermuseum op het Polenplein een nieuwe uitstraling met als thema Odiel Fraeye. De ontwerpen en inrichting zijn subliem. Complot verzorgde hier alle groot fomaat prints. 

Bezoek dit fantastisch ingericht museum. Meer info op www.wielermuseum.be


 

KUSTTRAM 125 jaar

In het kader van 125 jaar Kusttram werden weersbestendige informatieve zitbanken gerealiseerd. De 26 fotopanelen zijn verspreid over de ganse kustlijn.

Concept: Folio Brugge

PUKKELPOP

Met gebruik van de uv-printer werden er krasvrije fotoprints gemaakt op verwijderbare folie. Zo kon er zeer snel visuals gemaakt worden die tijdelijk opgekleefd werden op de display's.

 

 

Realisatie stand: DOMO ARRIGATO

VAN NEVEL KOFFIEHUIS - CHOCOLATIER

Roeselare heeft er een nieuwe zaak aan de markt bij. Chocolatier Van Nevel opende zijn deuren in oktober. Complot verzorgde hier de wandbekleving en de fotopanelen. 

Concept: Joris Devos

Wielermuseum Roeselare

Ter gelegenheid van 100jaar Galibier in de Tour De France werd een tentoonstelling gemaakt in het Wielermuseum. Complot verzorgde hier de grote fotopanelen.

 

VOKA

Voor de VOKA zijn een reeks roll-up's van het type "elite" gemaakt. Deze zijn handig verpakt en makkelijk transporteerbaar. Eens te plaatse rol je de print uit de cassette en zet deze vast met het bijhorend profiel. De elegante stevige constructie samen met een hoge kwaliteitsprint maken dit product ideaal voor evenementen en beurzen. 

CC DE SPIL

Bedrukte meshdoeken en verwijderbare vinyl op de opendraaiende deuren zorgen voor de nodige aandacht. De vinyl wordt bedrukt met de uv-vlakbedtafel en is direct te gebruiken.

SPANDOEK BIGOR

Onlangs opende Bigor juwelen met een vernieuwd filiaal te Kortrijk.

Het uv-geprinte pvc doek werd in een standaard alu-kader geplaatst.

Complot verzorgde hier de volledige installatie.

Decoframe Top of Mind

Volledig op maat gemaakt en te monteren door 1 persoon. Een specifiek  alu-profiel samen met een aangepast decodoek maakt dit tot de ideale stand. Makkelijk te monteren en nadien nog enkel het doek plaatsen in het profiel. Demonteren is een fluitje van een cent. Hiermee kan je echt eenvoudig, snel en professioneel uit de hoek komen.

 

MEDIA MARKT

Voor Valentijn wilde Media markt speciaal uit de hoek komen. Bij de ingang kan met een fotoshoot maken met een heel speciaal effect. Complot verzorgde hier het effect. Een decodoek in een speciaal alu-frame met verduistering als achtergrond en een paneel ervoor waarbij het diepte-effect wordt verkregen. Het resultaat is zeer origineel en geslaagd. 

 

MEDIA MARKT

Hier het origineel concept voor de fotoshoot aan de ingang.

 

STATIONSPROJECT

Binnenkort wordt het station van Roeselare volledig vernieuwd. Om het publiek een idee van de uiteindelijke realisatie werden hiervoor spandoeken gemaakt.

KATHO ROESELARE

Een strak frame met enkel het doek zichtbaar. Dit werd onlangs geplaatst op de gevel van de Katho Roeselare. We werken hier met een aluminium klopprofiel waar een aangepast doek wordt op gemonteerd.  

BEST OF TRAVEL

Reisbureau Best of Travel verhuisde onlangs van Staden naar Roeselare. Om de overstap duidelijk te laten overkomen werd aan de binnenkant van de ramen full color stickers aangebracht. Op deze manier krijgt met het heel mooie Diasec effect. Dit resulteert in zeer krachtige kleuren en een haarscherp beeld.

 

 

VILLA VANTHILT

Door het enorme succes is de uitzending verlengt tot 1 september. Complot verzorgde de zeildoeken en de uithangsborden. De mooie doeken waren ook een succes, want deze zijn onlangs verdwenen uit het straatbeeld en zullen waarschijnlijk binnenkort uithangen op enkele studentenkoten.

 

 

CANVASDOEK

Van grote wandbekleving tot enorme spandoeken. Maar ook vanaf één enkele fotoprint of bv. een doek op spieraam staan we voor u klaar. Hierbij een voorbeeld met onze gekende wielrenner Stybar gedrukt op hoog kwalitatief doek met zo weinig mogelijk invloed van vocht en temperatuur. Het doek blijft altijd mooi opgespannen op het spieraam.


 

ALU PANELEN DISPLAYFRAME 

Stijlvol, handig en verwisselbaar! Deze op maat gemaakte alu frames kunnen worden geplaatst op eender welke indoor plaats. Te gebruiken als scheidingswand, bij  tentoonstellingen of in schowrooms. In het alu frame worden digitaal bedrukte panelen met Velcro gemonteerd. Het geheel is een stevig strak professioneel design. De panelen zijn eenvoudig verwijderbaar en hebruikbaar!


 

RE-BOARD

Niettegenstaande het lichte gewicht zijn deze panelen zeer stevig en zijn dus het ideale materiaal indien deze regelmatig vernieuwd worden. Hier werden ze gemonteerd in aangepaste steun.


 

KOPPEN OM IN TE BIJTEN

Een fotoproject in het kader van het themajaar 'Roeselare aan Tafel'

In opdracht van Wout Beel werden de doeken met frames gemaakt.

Deze staan op verschillende locaties in het centrum van Roeselare.

 

VOKA roll-up systemen

Als presentatiesysteem voor diverse organisaties van VOKA werden de roll-up systemen van Complot gekozen. Hier werd een elegant en zeer duurzaam afgewerkt product aangeboden. De visuals zijn eenvoudig te verwisselen met een kliksysteem.

 

 

Schaatspiste Roeselare

De Roeselaarse markt was tijdens de nieuwjaarsperiode volledig omgetoverd tot een prachtige schaatspiste. Het werd dit jaar een totaal nieuw concept. Complot zorgde voor de talrijke mesh-doeken. 

De Luchtballon

Hier werden de panelen alsook het spandoek geplaatst. De panelen bestaan uit full colorprints met uv- beschermlaag voor een extra lange duurzaamheid. De verlichting werd geautomatiseerd zodanig dat deze bij duisternis oplicht tot middernacht.

SPANDOEK KONVERT - PINGUIN

Voor het bekendmaken van openstaande vacatures plaatse Complot hier een recto/verso doek. Met gegoten folie kan met bepaalde boodschappen tijdelijk veranderen op het zeildoek.

Inrichting apotheken

Op regelmatige tijdstippen worden de visuals gemaakt die in verschillende apotheken worden gebruikt. Dit zijn grote stickers met laminaat alsook transparanten voor in de lichtarmaturen. Op deze manier komen de producten veel beter tot hun recht.

 

Museum Cabour Wereldoorlog II De Panne

Het Museum Cabour Wereldoorlog II bevat een groot deel van de in 2009 aangekochte collectie Robert Moeyaert, en illustreert het verloop van de Tweede Wereldoorlog in onze region, aan de hand van enkele centrale verhaallijnen zoals de Vluchtelingen, de Luchtmacht of het 'Sperrgebied', en enkele cruciale momenten zoals Operatie Dynamo of de Bevrijding en het Beleg van Duinkerken.

Prachtige authentieke fotopanelen en textielframes met decodoeken sieren het museum.

 

Complot verduisteringsgordijnen...

De complot verduisteringsgordijnen kunnen geplaatst worden in elke kamer. Uw favoriete foto met een max. breedte van 200cm breedte kan gedrukt worden op het doek dat geen enkel licht doorlaat.

 

Fototentoonstelling Torhout

Torhout is dit jaar de stad van de Ronde Van Vlaanderen! Hiervoor werd een tentoonstelling gemaakt "Koers" van Patrick Verhoest. De foto's dienden perfect uitgevoerd te worden. Met onze eigen calibratietechnieken kregen we vol lof van de fotograaf!

 

 

MANUMIXX ZOTTEGEM

Hier werden full color polyesterdoeken met sublimatie inkt bedrukt. Na het calanderen zijn deze doeken wasbaar en zeer duurzaam. Dit doek is specifiek voor met achtergrondverlichting te werken. De afwerking gebeurt met siliconestrips voor een perfecte integratie in onze lichtbakprofielen.

Concept: Giraphix NV Brasschaat

DECODOEKEN

Inrichting sportzaak in Brugge met recto/verso textieldoeken en bijhorende aluminiumframes, enerzijds om binnenin sfeer te scheppen rond de verschillende sporttakken, anderzijds om aan de buitenzijde de ramen mooi in te kleden met sportbeelden. De doeken zijn snel te plaatsen en zijn herbruikbaar!


Vliesbehang in kapsalon

Kapsalon Darline in Oekene kreeg een opfrissing van het interieur.
Hier werd o.a. ook gekozen voor het bedrukt vliesbehang van Complot.
Dit alles werd netjes geplaatst door Jan Seynaeve van SJ-Decor.

Award Of Excellence

Voor de gekwalificeerde schoonheidsinstituten die een speciale opleiding volgden voor manicure werden deze awards uitgereikt. Een bedrukte plexi met witdruk. Een award om fier op te zijn!

 

 

Vliesbehang in R&B Roeselare

R&breakfast, een guesthouse in het centrum van Roeselare, België, verwelkomt Amerikaans fotograaf Tom Robertson voor het derde jaar op een rij. Tom reist elke winter naar België om amateur, professionele en World Cup cyclocross wedstrijden te fotograferen. Met het vliesbehang van Complot komt deze fotografie prachtig tentoon!

Meer info: www.rnbreakfast.be

Creax

Creax is onlangs verhuisd van Ieper naar hun nieuwe kantoren in de pottelberg te Kortrijk. De grote ramen werden met duurzame kristal folie gekleefd in hun logo. Niettegenstaande de grote oppervlaktes is Complot er in geslaagd dit feilloos af te werken. 

Beursstand

Hoe minimale ruimte op een beursstand maximaal benutten met productinfo?Onze klant opteerde voor het bekleven van kartonnen kokers met gelamineerde fotoprints.  De kokers werden omgetoverd tot 'producttafels' afgewerkt met gepolierde plexipanelen die als tablet functioneren.De stand werd verder voorzien van frames en textieldoeken om een gezellige sfeer te scheppen.

 

 

 

Liefde en Devotie...

In samenspraak met Musea Brugge heeft PK projects een opvallende promotiecampagne uitgewerkt voor de tentoonstelling "Liefde en Devotie". Deze tijdelijke tentoonstelling gaat door in het Gruuthusemuseum en loopt nog tot 23/06/2013. Meer info over deze tentoonstelling op www.liefdeendevotie.be.

Lab9 Roeselare

Zaterdag opende Lab9 de nieuwe Apple store te Roeselare. Als premium reseller kan men er terecht voor alle Apple materiaal alsook opleidingen en service! Lab9 stores vindt je ook in Brugge, Kortrijk, Ieper en Aalst.

Voor de aankondiging van de nieuwe winkel verzorgde Complot the visuals, beachvlaggen en promomateriaal.

Op maat voor u...


Het schap voorzien van correcte en aantrekkelijke informatie; hiervoor is bestickering van het eigenlijke materiaal meer dan een juiste keuze.  Eerst en vooral omdat het eigen materiaal doeltreffend wordt gebruikt, ten tweede omdat full color bedrukte stickers op een professionele manier aangebracht een mooie uitstraling bieden, zowel naar duurzaamheid als naar intensiteit van kleuren.
Het product wordt nog meer in de kijker gesteld!

Fiets je batterijen op...


Het sportieve en het herlaadbare combineren, dat was de uitdaging, maar eveneens het engagement van onze klant.  Wij mochten dan ook netjes alle statische fietsen van de nodige duurzame krasvrije bestickering voorzien.
Door middel van fietsende bewegingen worden mobiele toestellen van de nodige energie voorzien en opgeladen in een prachtig kleurenpamflet  Het oog wil ook wat!

POPup store


Een nieuwe hype reeds in een aantal steden, nu ook in Roeselare! Popup-stores, het woord zegt het zelf - winkels die ontstaan en na enige tijd ook weer verdwijnen. Ze ontpoppen zichzelf voor een korte periode met een krachtige en duidelijke boodschap. Complot was voor Sportline de uitgelezen partner om deze attractieve winkel van de nodige visuals te voorzien. De rode kleur knalt, trekt aan en fleurt tegelijkertijd het geheel op!
Kortom, een interessant concept voorzien van de juiste publiciteit!

Architect en kunst


Op de dag van de Architectuur is visualisatie van de vele architecturale kunstwerken een belangrijk aspect.  Voor het stadsgebouw in Torhout, een creatie van architect Gino Debruyne, opteerden wij voor decoframes met textieldoek en een groot zeildoek aan de balustrade.
De textieldoeken in de aluminium frames vertelden de bezoekers over het concept, de inplanting, het gebouw, … en dit haarfijn in detail, opgefleurd met de nodige foto's.  Het immense zeildoek weerspiegelde de grootsheid van het project.

Nieuwe wielerpiste te Rumbeke...

De velodroom, gelegen in de Izegemsestraat 52, werd na de Eerste Wereldoorlog aangelegd door Odiel Defraeye, die in 1912 als eerste Belg de Ronde van Frankrijk won. De piste werd onlangs volledig vernieuwd. Ook de panelen van Complot langs het wandelpad zijn te bewonderen.

Textiel behang

Met ons textielbehang heb je in een mum van tijd een volledige nieuwe uitstraling van uw living, kantoorruimte, slaapkamer, keuken enz. Zonder in te pappen en direct kant en klaar eenvoudig te kleven!

 

Beursstand Manutti

Manutti staat bekend voor zijn degelijke exclusieve meubelen. Voor hun beursstand in Milaan verzorgde Complot de plexi-fotopanelen. Afgedrukt in HD kwaliteit en met extra selectief witdruk. Zo blijft het niet bedrukte transparant en komt het bedrukte beeld op de achterzijde zeer krachtig over. Deze panelen zijn nadien uitgefreesd in de gewenste vorm.

Frame

Deze prachtige fotografie van Carl Lapeirre werd tentoongesteld aan een gevelwand. Hiervoor werd eerst een aluminium frame gemaakt op maat waarna de geprinte panelen met uv-bescherming gemonteerd werden.

 

TERF...

Erfgoedbankmidwest is een online databank met het verleden van de regio midden West-Vlaanderen in woord en beeld. Momenteel staan de publi-frames van Complot op diverse locaties zoals Roeselare, Oekene, Rumbeke, Dadizele...

Leuke oude teksten en diverse media is te vinden op www.erfgoedbankmidwest.be 

 

 

Croustifrance...

Rebranding kan op verschillende manieren gebeuren, maar het is belangrijk het maximale te halen uit wat aanwezig is. Betaalbare duurzaamheid, noemt Complot dit! Dit was de opdracht van de klant. Er werd geopteerd voor duurzame bedrukte dibondpanelen in fotodruk en uitgefreesd waar nodig, stijlvolle belettering en full color bedrukte plexipanelen. Onze OneStopPrintShop komt hier volledig tot zijn recht!

Mega-visual...

Dit mooi architecturaal gebouw van een functionele visual voorzien! Dat was de uitdaging. De vele glaspartijen zijn optimaal gebruikt met een duidelijke affichecampagne. Door de bekleving aan de binnenzijde ideaal beschermd tegen weer, wind en zon.
Een sprekend beeld op een krachtige drager. Kortom, een duidelijke boodschap van VOKA omgezet in klare taal door Complot!

 

Fris eenvoudig uw interieur op...

Een mooi interieur, een prachtige foto, een klein accent leggen?  De keuze viel snel op de radiator.  Onze ervaring en know-how gecombineerd met een gelamineerde print in fotokwaliteit resulteerde in een unieke omkadering van de verwarming.  En ja hoor... de sticker is hittebestendig!
De reactie van onze klant achteraf was meer dan lovend!

 

Didactisch...

Het mocht iets 'groter' zijn…. Onze klant stapt binnen in een nieuw gebouw, mooi uitgerust met ateliers, ontvangst, vergaderzaal, stockage, …  een aantal opendeurdagen in het verschiet.  Het moment om even uit te pakken met leerrijke informatie.
Onze uitdaging: sfeervol, strak, overzichtelijk en uiteraard informatief.  Ons advies was een decoframe, een smal aluminium profiel met een full color bedrukt textieldoek.
Een synergie op velerlei vlakken, nl. onze kennis voor opmaak, ontwerp en uitwerking van een heel mooi frame en doek, hun kennis inzake golven, frequentie, … want voor de opmaak was kennis primordiaal.  Kortom heel leerrijk voor beide partijen en boeiend.



Interieurdecoratie...

 De opdracht van onze klant was klaar en duidelijk: kwalitatief hoogstaande prints, sfeer creëeren in de vergaderzaal, afscheiding zorgen met een nevenruimte, herbruikbaarheid, eenvoud, strakke ophanging, kortom heel wat criteria die Complot genegen zijn!

Onze textielprints kwamen vrij snel in ‘the picture’.  De kwaliteit van onze printmethodes zijn steeds van een hoog niveau, daarom alleen al kiezen klanten voor Complot.  Betrouwbaar, flexibel en met kennis van zaken.  Maar onze decoframes beantwoorden perfect ook aan alle overige criteria.  Textielprinting bezorgt sowieso een warme sfeer in een showroom, vergaderzaal, beursstand.  De makkelijk op te bouwen aluminiumframes zijn snel inzetbaar, makkelijk mee te nemen en te installeren.  Ze kunnen opgehangen worden aan ons ophangsysteem dat siert in eenvoud of ze kunnen als stand-alone dienen om iets te verbergen, af te scheiden, …  De textieldoeken zijn snel en eenvoudig te vervangen, waardoor de klant op ieder moment van de dag kan inspelen op de behoefte van zijn klant.
Zo kwalitatief hoogstaand en toch eenvoudig, zo Complot!

Origineel...

Dit kan je wel zeggen. La pompe d'Or. Dit stukje werd in elkaar geknutseld door de klant en wij hebben dit voorzien van gepolierde bedrukte plexi. Wij zien graag onze creatievelingen komen!



Croustifrance...

Rebranding kan op verschillende manieren gebeuren, maar het is belangrijk het maximale te halen uit wat aanwezig is. Betaalbare duurzaamheid, noemt Complot dit! Dit was de opdracht van de klant. Er werd geopteerd voor duurzame bedrukte dibondpanelen in fotodruk en uitgefreesd waar nodig, stijlvolle belettering en full color bedrukte plexipanelen. Onze OneStopPrintShop komt hier volledig tot zijn recht!

Decoframe met backlight

Lichtbakcompositie met textieldoek, waarbij het een duidelijke wens was van de klant dat de kleuren duidelijk geïntensifieerd werden. Belichte kleuren worden heel wat krachtiger, waardoor een beeld nog explosiever overkomt.
Een meer dan terechte keuze van de klant om voor een lichtbak van Complot te kiezen. Het textieldoek zorgt voor een warme sfeer; de verlichting zorgt ervoor dat de kleuren tot hun recht komen en dit alles op een elegante manier gemonteerd.

KUBUS DISPLAYS

Onze kubusdisplays worden gemaakt uit karton en zijn stapelbaar. Deze kunnen plat verstuurd worden en nemen dus zeer weinig plaats in. Dit kan niet alleen handig zijn voor transport maar ook om eenvoudig een grote meerwaarde te geven in uw showroom of op uw stand! 

OUTDOOR BANNER

Onze klant kwam op de proppen met een mooie uitdaging; niet de grootte van het doek of het feit dat deze in hoekvorm diende geplaatst te worden, maar de combinatie van zeildoek en meshdoek.  Uiteraard kwam hierbij dat het doek ook geen kleintje was, maar een stevig uit de kluiten gewassen opmaak, waarbij een deel van de ramen eigenlijk niet voor publicatie vatbaar waren....  Het zeildoek zorgt hiervoor; meshdoek zorgt dan weer voor inkijk op de plaatsen waar het mocht.  Alles netjes geplaatst en opgehangen met stormfixelastieken, zodat onze natuurelementen ook geen schijn van kans hebben.
Kortom, een uitdaging die we maar al te graag met beide handen hebben gegrepen met het mooie resultaat als gevolg.

WANDDECORATIE IN VLIES

Een volledige wand met alle obstakels zoals plinten deuren of ramen behangen is geen probleem. Kies uw ontwerp of foto naar keuze en uw wanden worden omgezet tot een spectaculair geheel met afwerking tot in de puntjes!

POPUP AG-PLASTICS

Het maken van Pop-Up display's blijft één van onze specialiteiten. Hieraan besteden we extra veel aandacht zodanig een systeem te hebben dat aan zeer hoge kwaliteiten voldoet. De speciale media kan bedrukt worden met onze Canon 12 kleuren fotoprinter en is krasvrij met het polyester laminaat. Het geheel is krimpvrij en past perfect op het frame zodanig dat er geen naden zichtbaar zijn en alles mooi aansluit.

GHISTELINCK WAREGEM

De firma Ghistelinck klopte bij Complot aan voor de vernieuwing van hun veld- en VIP-publiciteit bij KVK.  Na een goeie briefing konden we volop aan de slag met zowel het verwijderen van de bestaande visuals als het ophangen van mooi bedrukte en intens zwarte volvlakken.  Met een leuk samenspel van zelfklevende vinyl in de dug-outs en rechtstreeks bedrukte dibondpanelen tegen de afsluiting zal de firma Ghistelinck zeker scoren bij iedere thuismatch.  In de gepimpte VIP-ruimte, waar raamstickers hand in hand gaan met mooi uitgewerkte panelen, zullen de sierlijke prints de genodigden zeker in vervoering brengen, naast het voetbaltalent op de groene grasmat.  Scoren op het hoogste niveau dus!

BEDRIJVENCONTACTDAGEN KORTRIJK

De bedrijvencontactdagen te Kortrijk is iedere keer een hele drukke periode voor ons. Wandbekleding, roll-ups en pop-ups, fotopanelen, volledige stands met textielframes, enz... Hierbij een voorbeeld van de standbekleding voor Stad Roeselare editie 2017.