Outdoor vinyl

OP ROL...

Voor onze onderaannemers hebbben we tal van oplossingen. Zo printen wij voor u de vinyl op rol op hoogste kwaliteit aan voordelige prijzen. We beschikken over verschillende printtechnieken en een uitgebreid aantal vinylsoorten naargelang de opdracht met eventueel bijhorend laminaat.  Als doorverkoper kan u iedere opdracht op deze manier probleemloos verder verwerken.

• uv-drogende 600dpi print of solvent druk 600dpi en 1440 dpi fotomode

• monomeer, polymeer, gegoten, oneway-vision film, verwijderbare folie

• monomeer, polymeer en gegoten laminaat mat of glanzend.

Zelfklevende vinyl...

PUNTGEWIJZE LIJM...

 

De puntsgewijze coating met lijmstipjes zorgt ervoor dat dit medium zonder spatel snel en gemakkelijk kan worden aangebracht. Ook zonder oefening of praktische ervaring lukt dit zonder blaren en plooien. Door de luchtkanalen kan het lijmen bovendien op bijna alle oppervlakken worden gecorrigeerd. Aan het einde van het evenement kan de vinyl gemakkelijk en zonder resten achter te laten weer worden verwijderd.

Het uitgebreide assortiment aan kwalitatief hoogwaardige digitale drukmedia en veredelingsfolies wordt vanaf nu afgerond door een clearfolie. Deze doorzichtige folie is optimaal geschikt voor glazen vlakken. In spiegelbeeld bedrukt wordt het daardoor mogelijk gemaakt folies van de binnenkant op etalageruiten te plakken. Met een speciale bedrukking van kleur/wit/kleur ontstaat een tweezijdige sticker. Daarnaast kan de zelfklevende folie ook worden gebruikt voor stikkers zoals logo´s: na het bedrukken worden de stikkers gewoon door middel van een snijplotter uit de folie geknipt.

 

 

Easy dot...

OUTDOOR KLEVERS...

Fotodruk op zelfklevende vinyl met uv- beschermlaminaat. Wij zorgen voor eventuele plaatsing. De vinyl kan na verloop van tijd terug worden van de ramen verwijderd worden.

Outdoor klevers...

ONEWAY-VISION...

Deze film voorzien van gaatjes kan gebruikt worden voor bv de achterruit van een wagen of voor op een venster. Hiermee kan probleemloos van binnen naar buiten gekeken worden waarbij van buitenaf enkel de full color bedrukking wordt gezien en niet de binnenzijde.

Onze oneway vision is standaar 70/30. Dit betekent 70% kan gebruikt worden voor bedrukking, de 30% zijn de gaatjes. De film kan afgewerkt worden met een clear uv-laminaat voor een perfect zicht en extra bescherming!

Oneway-vision...

CARWRAPPING...

Volledig ingepakte wagens zijn natuurlijk een blikvanger op de weg. Wij gebruiken hier een speciale gegoten film met laminaat die eenvoudig aan te brengen en te gebruiken is op de meest moeilijke plaatsen. Voor deze toepassing is ons personeel speciaal extern opgeleid om een perfecte support te kunnen geven aan onze onderaannemers. 

Concept: Visual bvba Izegem

Uitvoering: Creacom bvba Dadizele

Carwrapping...

KRIJTBORD...

Met deze krijtbordfolie creeërt u eenvoudig de meest trendy wand. Gemakkelijk met krijt te beschrijven en eender welke teksten en tekeningen kunnen geplaatst worden en terg gewist. Enkel geschikt voor vlakke oppervlaktes. Bij voorbeeld te gebruiken in uw interieur, scholen, horeca...

 

Krijtbord

Oplossingen...