Outdoor presentatiesystemen

RECLAMEZUILEN

Onze aluminium zuilenlijn kenmerkt zich door een grote variatie in vormen en afmetingen. Zo zijn ze verkrijgbaar tot een afmeting van 8 m hoog en 2 m  breed. Men kan kiezen tussen elipsvormig breed of slank en vlak met ronde of vlakke uiteinden. Met de gewenste sign erop  wordt uw bedrijf in de kijker geplaatst. Wij zorgen indien gewenst ook voor de plaatsing.

Reclamezuilen...

PROMOTIETENT

Een feestje, een event of een product in de kijker, ….?  Zorg voor een stevige eyecatcher!  Onze promotietenten, met full color bedrukte textielwanden en dakconstructie, zijn hierin uw ideale partner.
In een handomdraai is deze stevige tent in elkaar geplaatst en kan u de mooi beprinte textielwanden aan de constructie bevestigen.
Zo zorgt u voor de nodige beschutting, maar evenzeer voor een pico bello uitstraling, want opvallen is de boodschap!

Meer voorbeelden onderaan de pagina!

Promotietent...

HOUTEN FRAME

Uw reclameboodschap laten zien aan beide kanten. Dit kan met het ecologisch, esthetisch en duurzaam houten frame. Met geïmpregeneerde palen en uw visiual op Dibond paneel afgewerkt met UV laminaat. Mooi en budgetvriendelijk!

Houten Frame...

PROMOTIEFIETS

Op een sportieve manier de aandacht trekken… het kan! Deze lichte aanhangwagen, voorzien van een recto/verso bedrukt spandoek kan netjes aan een fiets bevestigd worden en zo kan u feilloos doorheen de stad uw publiciteit verspreiden.  Een goeie manier om op een volledig andere wijze de aandacht van het publiek te trekken.
Promotiefiets

GEVELBANIEREN

Om duidelijke publiciteit te maken in het straatbeeld wordt dit systeem heel veel gebruikt. Deze haakse constructie op de muur bestaat uit een dubbele inox beugel met zwevend profiel om het doek strak te hangen. De visual wordt gedrukt op een microporeus krimpvrij doek en wordt in een lus gemonteerd om zo aan beide kanten zichtbaar te zijn. 

Te verkrijgen in verschillende breedtes tot op 3 meter lengte. Eenvoudig zelf te monteren en kan als kit geleverd worden met alle benodigdheden en werkwijze van montage.

Gevelbanier

PLEXI UITHANGBORDEN

Met een unieke bedrukking en extra bescherming bieden deze plexi-borden een fantastische uitstraling dank zij de diepe kleuren en extra hooglans. De plexi-borden zijn glashelder gepolierd en werden gemonteerd met inox houders.

 

Plexi gevelborden...

OP MAAT GEMAAKTE SPANDOEKKADERS

Onze kaders bestaan uit aluminium of inox buizen die met koppelstukken gemonteerd worden. Alles wordt op maat gemaakt en de kaders kunnen eventueel als zelfbouwkit geleverd worden. Ook verlichting kan voorzien worden. De doeken worden geprint in full color hoge resolutie op een 550gr pvc doek met lange levensduur. Deze worden omzoomd voor extra stevigheid en voorzien van de nodige zeilogen. Met de speciale stevige elastieken wordt het doek opgespannen in het kader. Indien gewenst zorgen wij voor de plaatsing met hoogtwerker.

TIP: Vraag bij stedenbouwkunde tijdig uw vergunning aan!

Concept foto: Visual bvba Izegem

Op maat gemaakte spandoekkaders...

OP MAAT GEMAAKTE KADER MET KLOPPROFIEL

Spandoeken geplaatst in een klopprofiel ogen een stuk eleganter en zijn veel strakker dan de traditionele kaders met elastieken. Een aangepast aluminium profiel wordt tegen de wand gemonteerd waar het doek kan ingeklopt worden. De randen worden netgesneden wat een mooi geheel als resultaat oplevert. Het doek kan onbeperkt vernieuwd worden.

Voor speciale gevels wordt eerst nog een apart raam gemaakt zodat de bestaande structuur niet wordt beschadigd.

Het profiel kan naar bepaalde RAL kleur gelakt worden.

 

Op maat gemaakte klopkaders...

STOEPBORDEN...

Licht aluminium statief waarin 2 verwisselbare prints worden geplaatst. Het systeem heeft een beschermende plexi voor langdurig gebruik. Makkelijk binnen en buiten te plaatsen.

Formaat 70 x 100cm

BEACHVLAGGEN...

Onze beachflags zijn beschikbaar in 3 of 5m hoogte. De mast is vervaardigd uit een aluminiumlegering van eerste extrusie, zonder dwars- en lasnaden. Dankzij het eenvoudig montagesysteem met interne elastiek en de flexibele uithouder uit verenstaal is deze beachflag een kwalitatief en duurzaam product. De beachflagmast wordt geleverd in handige nylon draagtas en is makkelijk te transporteren: de ingeschoven lengte bedraagt slechts 1,5m.

De vlag wordt digitaal geprint (oplages vanaf 1 stuk mogelijk) en afgewerkt met een zwarte verstevigingsband.

 

Beachvlaggen

DRUPPELVLAGGEN...

Onze outdoor druppelvlaggen zijn beschikbaar in verschillende formaten. S/M/L/XL.
Het systeem is opgebouwd in glasvezel en aluminium en beschikbaar vanaf 1 stuk.
S: B80 x H160 cm
M:
B104 x H106 cm
L:
B115 x H282 cm
XL: B156 x H354 cm

 

Druppelvlaggen