Indoor presentatiesystemen

ECOLOGISCHE PARTYTAFEL...

Sterk, herbruikbaar en 100% recyclebaar. Het tafelblad kan naar wens gepersonaliseerd worden en dit biedt eindeloze mogelijkheden. De montage is eenvoudig, de tafels staan in een paar tellen.

Eco party

KLIK & GO...

Om uw posters een eenvoudig, maar toch een professionele uitstraling te geven kan u gebruik maken van deze aluminium klikprofielen van 25mm dik. Ze worden op maat geleverd tot 300cm breed. Met de ophangogen kan u deze direct gebruiken.

Klik & go

BUDGET L-BANNER...

De L-banner is een goede en eenvoudige manier om toch professioneel over te komen. De banner van 80cm breed en 200cm hoog wordt gemonteerd in een aluminium kliklijst met steun. Op een budgetvriendelijke manier kan uw boodschap overal gezien worden!

L-Banner

BUDGET ROLL-UP...

Met een stevige alu-box en een elegante lijn. De visual wordt automatisch opgerold in het aluminium frame en verpakt in de bijhorende nylon tas kan deze eenvoudig meegenomen worden. Verkrijgbaar in breedtes van 85cm en 100cm met hoogte van 215cm.  De budget roll-up is een compleet bannersysteem.

Budget roll-up

DELUXE ROLL-UP...

Met een stevige alu-box en een elegante lijn. De visual wordt automatisch opgerold in het aluminium frame en verpakt in de bijhorende nylon tas kan deze eenvoudig meegenomen worden. Verkrijgbaar in breedtes van 85cm en 100cm met hoogte van 215cm.  Deluxe roll-up is een compleet bannersysteem. Dank zij het kliksysteem kan men de visual probleemloos en zoveel men wil vernieuwen. Is ook verkrijgbaar als dubbel systeem met zichtbare visual aan voor-en achterzijde.

In optie kan men ook verlichting plaatsen.

 

Deluxe roll-up

ELITE ROLL-UP...

Deze roll-up laat zich zien in enkele minuten. De visual wordt automatisch opgerold in het aluminium frame en verpakt in de bijhorende nylon tas; u kan deze makkelijk meenemen. Ideaal voor gebruik bij evenementen. Verkrijgbaar in breedtes van 85, 100, 120, 150 en 200cm. De hoogte is 215cm.

Budgetvriendelijk, stevig maar toch met een zeer elegante lijn is deze overal inzetbaar.

Elite roll-up

OP MAAT GEMAAKTE LICHTZUILEN...

Deze op maat gemaakte lichtzuilen worden voorzien van led-verlichting met een volledig kleurenspectrum. De zuil is overal inzetbaar en uw boodschap valt op door het bewegend licht!

Met de meegeleverde afstandsbediening kiest u uw kleur en sferen. 

Lichtzuilen

OP MAAT GEMAAKTE DISPLAY...

Voor fotopanelen met specifiek formaat maken wij een speciaal op maat gemaakte voet in aluminium. Met een uitschuifbare steun men het paneel perfect recht zetten. De voet is buikbaar voor diverse panelen en is makkelijk demonteerbaar.

 

Eigen formaat

POP-UP MAGNETIC: GEBOGEN OF RECHTSTAAND...

De Pop Up Magnetic wordt tegenwoordig bij evenementen en presentaties als de norm beschouwd voor wanden met doorlopend beeld. Het geringe aantal onderdelen staat in combinatie met een eenvoudige en stevige constructie garant voor veel aandacht. Alles wordt opgeborgen in een draagbare koffer op wieltjes. Deze past perfect op de achterbank en uw beurstand is zo gemaakt. 

De pop-up is inclusief verlichting.

Ook een print voor de balie is mogelijk!

Pop-up
KUBUS

KUBUS DISPLAYS

Onze kubusdisplays worden gemaakt uit karton en zijn stapelbaar. Deze kunnen plat verstuurd worden en nemen dus zeer weinig plaats in. Dit kan niet alleen handig zijn voor transport maar ook om eenvoudig een grote meerwaarde te geven in uw showroom of op uw stand! 

TEXTIELSTANDS...

Het neusje van de zalm voor iedereen die eenvoudig en professioneel wil naar buiten komen. Het geheel bestaan uit modulair opbouwbare aluminium profielen. Deze zijn ter plaatse opbouwbaar tot de gewenste grootte. Nadien wordt een speciaal afgewerkt doek geplaatst. Intense kleuren, warme sfeer,... kortom, een mooi kader op uw stand of showroom.

Vraag vrijblijvend een offerte aan op maat!

Textiel stands

ONZE VL_Variovorm valt altijd op

Compleet met frame, ophangsysteem en full color bedrukt doek.
Volgende formaten zijn beschikbaar:

Diameter 160 cm en 70 cm hoog
Diameter 220 cm en 70 cm hoog
Diameter 320 cm en 85 cm hoog
Diameter 415 cm en 100 cm hoog


VL-Variovorm