Fotopanelen

PLEXI PANELEN...

De meest exclusieve afdrukken voor uw foto zijn deze op acrylglas. De foto is volledig beschermd tegen externe invloeden en biedt u een onvoorstelbare diepteafdruk met hoogglanseffect. De afdrukken gebeuren op gegoten acrylglas met de grootste uv-bestendigheid. De gegoten plexi borden verkleuren niet in tegenstelling tot gewone platen.

Afgewerkt met aan alu-paneel op de achetrzijde en met alu-ophangprofielen is uw foto klaar voor presentatie.

Foto op plexi kunnen wij aanbieden met 2 verschillende printtechnieken. De rechtstreeks uv-druk met witdruk en de fineart techniek.

UV DIRECT DRUK OP PLAAT...

De afdruk wordt in spiegelbeeld rechtstreeks op de achterzijde van een plexiplaat van 5 of 10mm dikte geprint. Met de extra witte laag krijgt het beeld de nodige kracht en geven zo uw foto een prachtige uitstraling.

FINEART OP PLEXIGLAS...

Met deze ultieme afwerking wordt een techniek gebruikt waarbij er een digitale afdruk wordt gemaakt in 7 kleurendruk. Daarna wordt deze opgekleefd op een alu-paneel en beschermd met het plexi paneel. Deze techniek biedt u de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

 

 

Plexi fotopanelen

ALU FOTOPANELEN DIPLAYFRAME...

Stijlvol, handig en verwisselbaar! Deze op maat gemaakte alu frames kunnen worden geplaatst op eender welke indoor plaats. Te gebruiken als scheidingswand, bij tentoonstellingen of in schowrooms. In het alu frame worden digitaal bedrukte panelen met Velcro gemonteerd. Het geheel is een stevig strak professioneel design. De panelen zijn eenvoudig verwijderbaar en herbruikbaar!

Alu fotopanelen

FOTODRUK TOT IN DE KLEINSTE DETAILS...

Iedere afdruk bij Complot wordt met de strengste calibratie uitgevoerd en op hoogste resolutie tot 2880 dpi. Zo wordt ieder detail kleurgetrouw weergegeven. Ideaal voor fotografen die hun werk perfect willen uitvoeren.

Met het juiste laminaat naar keuze worden de prints extra beschermd naar duurzaamheid. Opgekleefd op foambord, pvc, aluminium of Volkern platen is het presentatieklaar.

Fotopanelen zijn mogelijk tot 150 x 300cm in één geheel.


 

Fotopanelen

FOTO OP ALUMINIUM...

Fotoafdrukken op aluminium geven een speciale look. Met rechtstreekse druk gaat de structuur van de panelen niet verloren. De ophangprofielen zorgen voor een nette afwerking en probleemloze plaatsing.

Alu-Fotopanelen